2010. május 5., szerda

Breaking Dawn bemutató, új stillek

A Summit Entertainment bejelentette a Twilight Saga negyedik részének, a Breaking Dawn-nak a bemutatóját. A film 2011. november 18-án kerül a mozikba.
Ez most azt jelenti, hogy az eddigiekkel ellentétben mégis egy filmet gyártanak a tervezett kettő helyett? Vélemény? : D


Kaptunk egy új stillt is a hamarosan mozikba kerülő Eclipseből:

Valamint két képet Rob új filmjéből, a Bel Amiból:





Szó, mi szó, szívesen lennék Uma Thuman helyében XD

3 megjegyzés:

Bess írta...

Szia!
Én csak remélni tudom hogy mégis 1 helyett kettő lesz.Már annyira várom!
Am eredetileg valaki azt mondta Nessie születéig fog tartani az 1 rész.Miután Jacob szemszögének vége. Te tudsz erről valamit?

Leander88 írta...

Chinty!
A kedvedért utánanéztem pár dolognak a filmmel kapcsolatban ;)
Tehát, mint azt már bizonyára tudod, még idén ősszel neki akarnak állni forgatni, de pontos dátum még nincs kitűzve, mert a színészek egyéb elfoglaltságai miatt még hezitálnak. A Summit nem akart semmit a véletlenre bízni, ezért az Oscar-díjas rendezőt, Bill Condon-t bízták meg a Twiight Saga negedik részének a fimlvászonra vitelével. Sok rajongó aggódik, hogy Condon korábbi filmjeinek hatására (Dreamgirls, Kinsey, Chicago) az egész film átesik a ló túloldalára, és mi egy csupa nyál, csöpögős valamit fogunk kapni. Nos, meglátjuk ;)
Arról, hogy most akkor is hány részben fogják leforgatni, megoszlanak a vélemények. Mivel minden eddiginél hosszabb, másfél éves szünet lesz a harmadik és a negyedik rész között, ezért vagy egy kétfelé vágott, vagy egy sokkal hosszabb filmet fognak bemutatni.
A Summit egyik producere beszélt a másik nagy dilemmájukról is, azaz Renesméről, Bella és Edward félig ember, félig vámpír gyermekéről is. A kislány ugye nagyon gyorsan növekszik, és az alkotók még nem találták ki, hogy ezt hogyan vigyék filmre. Elképzelhető, hogy talán a Benjamin Button különös életében használt CGI technikával keltik életre a figurát. Az infók egyébként a Summit hivatalos oldaláról és a Los Angeles Timesból származnak :)
Egy jó hírem azért van: mindhárom főszereplő aláírta már a szerződést, így velük egészen biztosan találkozunk még ;)
Egyenlőre ennyit sikerült kiderítenem, ha megtudok valamit, ígérem, szólni fogok! ;)

nóryy írta...

ez elég sok jó hír! reméljük minél hamarabb elkezdik!:):):)


nóryy