2010. december 3., péntek

Hűséges olvasóknak



"Ezzel a kis képpel szeretném felhívni mindazok figyelmét, akik vagy hasonló helyzetben vannak, mint én magam (azaz, nem díjazzák a munkájukat kritikával) vagy csak elegük van abból, hogy nem tudnak elolvasni egy-egy fejezetet, mivel nincs meg az elegendő komment határ.
Arra kérek mindenkit, akinek van saját blogja, hogy tegye ki ezt a képet az oldalára, és tüntessünk az ellen, hogy az általunk szerkesztett és rengeteg munkával fenntartott blogjainkat ne kelljen felfüggeszteni, szüneteltetni vagy éppen bezárni! Bírjuk rá a névtelen és nevüket felvállaló olvasóinkat arra, hogy egyetlen percet rászánjanak még az idejükből arra, hogy kritikájukkal javítsák a blog fejlődését."


/Szozsa914 (Zsani)/


Mélységesen egyetértek Szozsa914 véleményével, ezért is teszem közzé a felhívását. Amikor mi, írók alkotunk, TI jártok az eszünkben, TI töltitek ki a gondolatainkat, NEKTEK írunk, és NEKTEK akarunk örömet szerezni egy-egy fejezettel, novellával, verssel, etc. Roppant fontos lenne, hogy kapjunk visszajelzést a munkánkról, akár jót, akár rosszat, mert ezáltal tudatosul bennünk, hogy nem hiába dolgoztunk, megtudhatjuk, hogy ti mit gondoltok a dolgokról, mi a véleményetek az adott írásról. Szeretnénk kérni minden kedves olvasót, regisztráltat és névtelent, hogy írjon nekünk pár szót vagy akár egy egész regényt, a terjedelem nem számít. Hálásan fogadunk minden egyes szót, és arra ösztönöz minket, hogy még többet, még jobbat adjunk nektek. 
Nem mellesleg a mi kis házi Ihletmanónk is kommentekkel táplálkozik, ne hagyjuk éhen veszni szegényt! :)


Köszönöm a figyelmet!
xoxo
Lea

4 megjegyzés:

Carrie írta...

Khmmm, nem meglepö, ha en is lajkolni akarok :)
Eljen a feszbuk :D
Amugy tökeletesen egyetertek, ezert csak biztatni tudok mindenkit. Nem nagy teher irni, es mekkora segitseg nekünk, akik alkotnak.
Szoval hajra, fogjunk össze a jo törtenetekert, segitsük, hogy meg jobb legyen :)

Moncs írta...

Támogatom az ötletet :D

Lizzyke írta...

Csatlakozom én is :)

Mónika írta...

Sziasztok!

Csatlakozok én is az előttem felszólalókhoz, mentsük meg a manókat az éhhaláltól, tápláljuk ezáltal saját lelkünket az írók történeteinek olvasása közben!!

Éljenek az ihlet-manók!!!

Amúgy már nagyon éhezem én is az új fejezetedre Lea!!!