2011. január 4., kedd

Kedves Olvasók!

Töredelmesen bevallom, hogy még egy betűt nem írtam le az új fejezetből, amiért elnézést is kérek. Ma éjjel viszont nekiállok, és írni fogok, mert nem akarlak izgalmak nélkül hagyni titeket :) Addig is, amíg el nem készül, szeretnék kérni egy dolgot. 
Január 16-án lesz a blog egy éves (Yaaay!! Most lehet tapsolni... :D) és ezzel kapcsolatban szeretnék egy kis játékot szervezni :) Szóval, a dolog lényege az lenne, hogy mától kezdve (2011. 01.04) egészen 15-ig írjatok nekem egy rövid kis összefoglalót, hogy miért kezdtétek el olvasni a történetem, mi tetszik benne, mi nem, mit csináltatok volna másképp, mit vártok el tőlem, a szereplőktől, a történettől, hogyan szőnétek tovább a sztorit, szerintetek mi fog most történni, etc. Nem kell nagy volumenű dologra gondolni, szóval csak semmi pánik. Pár mondat az egész :) Nyertest nem hirdetek, hisz ez nem verseny, csupán szeretném tudni, ki mit gondol, hogyan érez, hogy le tudjam vonni a megfelelő tanulságokat az elmúlt egy évről és újult erővel kezdjek neki az újnak :) Annyit esetleg fel tudok ajánlani, hogy a legjobb, legfrappánsabb dolgokat kiemelem majd és közzéteszem :) A szösszeneteiteket vagy ide írjátok kommentben, bár jobban örülnék, ha e-mailt (leander88@citromail.hu) küldenétek, úgy biztosan megkapom őket. 


Ó, közben eszembe jutott még valami :D Szóval, január 15-én, szombaton 17 órától csinálnék ismét egy nagy msn-partit a szülinapunk alkalmából :) Nagy-nagy szeretettel várok majd mindenkit, az elmúlt pár ilyen összeröffenést tekintve bizton állíthatom, hogy fergeteges lesz : D Tehát, akinek van kedve, az jöjjön bátran! Sokatokkal már partnerek vagyunk, akivel még nem, és jönne, az nyugodtan vegyen fel (fanaticwriter@hotmail.com). Annyit kérnék csak, hogy jelezzétek nekem valamilyen formában, hogy ott lesztek-e, e-mailben, chatben, msnen, komiban, mindegy. 


Egyenlőre ennyi, ha még beugrik valami, szólok :)
Az összefoglalókat nagyon várom, remélem, jó sokan megörvendeztettek engem és az olvasótársaitokat a művetekkel :)


Előre is köszönök  mindent
xoxo
Lea

1 megjegyzés:

Carrie írta...

Hola!
Új fejezet nemsokára JUPI (táncolósbanán) :)
Egy év, hihetetlen milyen gyorsan eltelt, és azóta mennyi minden történt. A saját kis véleményemet majd megírom, csak össze kell szednem a gondolataimat, de a határidőbe beleférek :D

Kár, hogy szombaton lesz a nagy szülinapi buli, mert akkor nem tudok aktív résztvevő lenni, hiszen vár rám a pokol :S Azért remélem elbuliztok estig, és akkor majd én is be tudok nézni valamikor. Gratula az egy évhez, meg miegymás, de majd még megkapod a magadét :) Besos